0899 868 818
info@fantasygarden.eu

Дефлектор за климатик – Крило за защита от въздушния поток

лв.49.90

Вече е тук, дефлектор за контрол на въздушния поток на вътрешното климатично тяло. Иновативен продукт, с който ще сложите край на неприятното въздушно течение, било студено или топло. Край на настинката, схванатия врат и болките в гърба! Наслаждавайте се на приятна температура през цялата година без да се притеснявате, че вашите деца и вие самите сте изложени на въздушния поток от климатика.

Това е продукт, който търсите! Лесно за инсталиране – без инструменти и пробиване | За климатично тяло от 60 до 110 см. | 360° въртене на крилото.

Код: SW-001 Категория:

Описание

За SmartWing Дефлектор за климатик – Прозрачно крило за защита от въздушния поток

Въздушната струя от климатика директно ни засяга в нашето ежедневие. Заради разположението на вътрешното тяло и мебелите около нас, ние сме изложени на неприятно въздушно течение (студено или топло) в офиса, магазина и в собствените си домове. Вътрешните тела на климатиците са с ограничено насочване на въздушната струя, на практика се оказва че те не са ефективни при успешно насочване на въздушния поток. В повечето случай то не е ефикасно и води до едно – изключване на климатика, схващане или настинка. Ние имаме решение! Предстваяме Ви универсалния аксесоар за всеки климатик!

Какво е SmartWing? Нашето „умно крило“ е ваш приятел всеки ден! Дефлектор за контрол на въздушния поток на вътрешното климатично тяло. Иновативен продукт, с който ще сложите край на неприятното въздушно течение. Край на настинката, схванатия врат и болките в гърба! Наслаждавайте се на приятна температура през цялата година без да се притеснявате, че вашите деца и вие самите сте изложени на въздушното течение. Това е продукт, който търсите! Без аналог на пазара!

Лесен монтаж без инструменти с време за монтаж до 15 мин.!

Комплектът съдържа:  -Описани и на илюстративната снимка:
2 бр. прозрачни крила (А), 2 бр. рамена за монтаж към климатик (B), 2 бр. конектори (С) и 9 бр. монтажни копчета (D), 2 бр. декоративни капачки (Е).

Инструкция за монтаж: Вземете рамото за монтаж (1) и подпъхнете в единия край, под вътрешното тяло на климатика (2). Ако тялото е плътно прилепнало към стената използвайте тънките крилца за захващане (2), а ако тялото може да се „отдели” в долната част, повдигнете и монтирайте както е показано (3). Повторете същото действие с другото рамо, в другия край на климатика. В редки случаи, ако няма достатъчно място за подпъхване, може да използвате винтовете в комплекта за монтаж към стената (4). Измерете разстоянието между рамената, сглобете прозрачните крила едно към друго като използвате копчета за монтаж. В двата края прикрепете конекторите към крилата /плоската част на конектора да е към прозрачното крило/. Вземете така сглобения комплект и монтирайте към рамената. Ако не пасва може да коригирате като приплъзнете рамената, за да увеличите или намалите разстоянието можду тях. Накрая регулирайте посоката на крилото и се насладете на SmartWing.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
лв.0.00
Total
лв.0.00
Continue Shopping
0
X