0899 868 818
info@fantasygarden.eu

Детски едукативен конструктор-пъзел KLIX 60 части

лв.27.49

Код: DS-KL-001 Категория:

Описание

Всеки родител е изправен пред проблема с избора на играчки за децата си. Играчките не само трябва да държат детето заето, така че родителите да имат момент на отдих, но също така трябва да ги развият умствено. Едно от най-добрите решения са конструкторите, те развиват въображение, ръчни умения, креативност, концентрация на внимание и много други много важни умения.

Друго много важно е, че родителите могат да участват в контруирането и така да помагат на децата си. Продукта е нов, от 2018 година. Обикновено контрукторите пораждат голям интерес при децата над 4 годишна възраст.

Блоковете са в три основни цвята – жълто, синьо и червено, което много развива въображението, но не претоварва нервната система на детето. Целият комплект се състои от 60 части, които ви позволяват постоянно да създавате нови дизайни.  Този конструктор позляваме да се правят разнообразни фигури и със сигурност няма да ви омръзне след дълго време, може да играете сам или с вашия приятел. В комплекта от производителя са включени 10 карти А4 с предложение за дизайн и помощ при конструиране на фигури. Те обаче са само за стимул и не изчерпват възможността за използване на блокове.

В комплекта е включено:

  • 60 части, в 4 форми и 3 основни цвята
  • 10 интрукции А4 с цветни снимки.

 

 

 

*Всяка инструкция има снимка от финалната фигурка и стъпка по стъпка инструкция.

За децата най-доборото от Dema-Stil.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Цвят

Многоцветен

Материал

Пластмаса

Подходящо за

За всички деца

Възраст

Над 3 години

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
лв.0.00
Total
лв.0.00
Continue Shopping
0
X